Splošni pogoji spletnega mesta

Splošni pogoji spletnega mesta

Spletna stran je bila vezana, da bi zagotovila splošne informacije o podjetju ter njenih izdelkih in storitvah.

Vse informacije o podjetju, njenih izdelkih in storitvah na spletni strani podjetja ne predstavljajo pravne in formalne ponudbe izdelkov in storitev.

Uradne, pravno-formalne informacije o podjetju, proizvodih in storitvah podjetja se lahko razlikujejo od informacij na spletni strani družbe.

Bioapp se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bo zagotovil, da bodo informacije na spletni strani resnične, zanesljive in kakovostne. S tem ni odgovoren za morebitne pravopisne napake ter za zamude in pomanjkljivosti pri vnosu najnovejših informacij.

Del našega spletnega mesta je tudi povezave do spletnih strani, ki niso del te strani. Nismo odgovorni za vsebino na teh spletnih mestih.

Avtorske pravice

Spletna stran je izključna lastnost projekta Bioapp, zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kopiranje, distribucija ali druga uporaba kakršnegakoli koli zgoraj navedenega podatka brez predhodnega znanja in dovoljenja ekipe Bioapp.

Sprememba pogojev

Projekt Bioapp si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev brez predhodnega obvestila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic morate ob vsakem obisku spletnega mesta natančno prebrati pogoje uporabe in pogoje.

Uporaba posredovanih podatkov

Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost vseh osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo, ki jo bomo posredovali na podlagi izrecnega soglasja posameznika. Uporabili bomo osebne podatke, ki so bili posredovani izključno za namen, za katerega so bili pridobljeni.

S vstopom na spletno stran se strinjate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgornjimi pogoji.

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.